Ledendag 17 september 2022

30 juli 2022 <<

Bij deze nodigen wij alle leden uit voor onze ledendag op zaterdag 17 september 2022. We zijn blij om u te kunnen mededelen dat we elkaar ook dit jaar weer kunnen ontmoeten. 

Dit jaar brengen wij een bezoek aan Van der Avoird Trayplant, Rimpelaar 3 te Molenschot. Van der Avoird Tryplant is niet alleen een bedrijf met een gezond product. Ze hebben ook een duurzame droom die ze willen delen. Juist de balans tussen People (omgeving en de mensen die er werken) Planet (hergebruik van water, meststoffen biologische bestrijdingsmiddelen, biodiversiteit) en Profit (een rendabel bedrijf blijven dat toekomstbestendig is) is het complete verhaal van duurzaamheid.

Op deze locatie is ook een lunch geregeld van 12:00 tot 13:00 uur. Daarna volgt een presentatie van architect van Laarhoven uit Gilze die zich al jaren bezighoudt met duurzaam en ecologisch bouwen. Zoals bijvoorbeeld het ecodorp in Boekel. Ter afsluiting ruimte voor napraten en een drankje tot 15:00 uur.

Programma:

  • 09:45 Inloop Van der Avoird Trayplant, Rimpelaar 3 te Molenschot
  • 10:00 tot 12:00 Rondleiding en lezing Trayplant
  • 12:00 tot 13:00 Lunch
  • 13:00 tot 14:00 Presentatie architect van Laarhoven
  • 14:00 tot 15:00 Afsluitend drankje

Op eigen gelegenheid treffen we elkaar bij Trayplant. Bij voorkeur komt u op de fiets. Maar het staat u ook vrij om met de auto te komen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Deze ledendag inclusief lunch en borrel wordt kosteloos aangeboden aan leden van Energie Gilze Rijen. Uw partner is ook van harte welkom. U mag aan ieder onderdeel van de dag afzonderlijk deelnemen. Het staat u dus vrij om later op de dag aan te sluiten of eerder te vertrekken.

Graag weten wij van hoeveel mensen wij ongeveer kunnen verwachten, zodat wij rekening kunnen houden met de hoeveelheid eten en drinken. Vandaar dat wij u vragen om u aan te melden, liefst voor 3 september. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenraad@energiegilzerijen.nl. Vermeld daarin alstublieft uw naam en of u alleen komt of met partner. U kunt u altijd weer afmelden, via hetzelfde e-mailadres, mocht u door onvoorziene omstandigheden alsnog niet kunnen komen. Heeft u speciale wensen voor de lunch (allergieën, vegetarisch, vegan, etc.), dan houden we daar graag rekening mee. Geef dit even aan in uw aanmeldingsmail. Mocht u nog vragen hebben over deze ledendag, dan kunt u die sturen naar ledenraad@energiegilzerijen.nl.

Wij hopen u de 17de  te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Ledenraad Energie Gilze Rijen