Collectieve acties

Energie Gilze Rijen staat garant voor goed advies en betrouwbare en scherpe collectieve acties. We ondersteunen jou bij aankoop van zonnepanelenacties, isolatieglas en lokale groene stroom. En wij blijven ons arsenaal uitbreiden!

 

TIJDELIJKE ACTIES – SLIMME METER & RADIATORVENTILATOREN

Ledenaanbieding: de Energy Socket en de P1 slimme meter.  Want…. meten = weten!
Met de Energy Socket kun je het stroomverbruik van apparaten meten, en de tijden bepalen dat ze aan (of uit) staan. De P1 meter geeft gedetailleerd inzicht in je totale gas- of elektriciteitsverbruik. Je sluit deze direct aan op je slimme meter. De meters kun je koppelen via je wifi-netwerk en op je telefoon uitlezen met de Home Wizard Energy App. Meer weten >>

Ledenaanbieding: Radiatorventilatoren
Verlaag je gasverbruik nog deze winter! Energie Gilze Rijen biedt nu SpeedComfort ventilatoren tegen inkoopsprijs. Zo lang de voorraad strekt. Je gebruikt ze op/onder de radiatoren/convectoren in verwarmde ruimtes. De investering heb je met de huidige gasprijzen binnen een jaar meer dan terugverdiend. Meer weten >>

 

1. Hulp bij aankoop zonnepanelen

Ook in 2023 krijgen particulieren hulp van Energie Gilze Rijen bij de aanschaf van zonnepanelen. Door onze hulp heb je een lokaal aanspreekpunt voor jouw installatie. Lees er alles over bij Zonnepanelen.

2. Collectieve glasisolatie
Energie Gilze Rijen organiseert in opdracht van de gemeente Gilze en Rijen een collectieve actie isolatieglas. Meld je aan met een e-mailtje naar guus@energiegilzerijen.nl om mee te doen.

3. Postcoderoos-zonnepanelen
Wil of kun je geen zonnepanelen op je dak leggen, maar wil je toch je geld nuttig en duurzaam investeren? Dan kan je er voor kiezen om zonnepanelen op andermans dak te hebben. Lees meer.

4. Collectief duurzame energie inkopen
Meld je ook aan voor energie van Energie Gilze Rijen. Wij zijn onderdeel van het groenste energiecollectief van Nederland: OM | nieuwe energie. Samen met tientallen andere lokale energiecoöperaties willen we Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. OM voorziet al meer dan 300.000 Nederlandse huishoudens van lokale groene stroom.

5. Overige isolatiemaatregelen