Collectieve acties

Energie Gilze Rijen staat garant voor goed advies en betrouwbare en scherpe collectieve acties. We ondersteunen jou bij aankoop van zonnepanelenacties, isolatieglas en lokale groene stroom. En wij blijven ons arsenaal uitbreiden!

1. Collectief en betrouwbaar zonnepanelen inkopen
Ook in 2021 is er een collectief zonnepanelenproject voor particulieren door Energie Gilze Rijen. Geïnteresseerden voor gezamenlijke inkoop kunnen zich heel 2022 nog aanmelden via info@energiegilzerijen.nl. Vermeld je naam en contactgegevens. Na een schouw bij je thuis krijgt je een gepersonaliseerd aanbod voor de woning, alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Door collectief te kopen, wordt het mogelijk een scherp tarief te bieden. Belangrijker nog is dat je een lokaal aanspreekpunt hebt voor de installatie. De prijs valt in de praktijk erg mee, voor ons project liggen de prijzen rond 1 euro per geïnstalleerde Watt piek. De terugverdientijd is afhankelijk van de salderingsregeling. Deze blijft zeker tot 2025 bestaan. Daarna wordt de regeling langzaam afgebouwd tot 2031. Afhankelijk van de investering is de terugverdientijd met salderingsregeling gerekend 6-8 jaar. Zonnepanelen gaan zeker 20 jaar mee en leveren dus nog heel lang pure winst op.

2. Collectieve glasisolatie
Energie Gilze Rijen organiseert in opdracht van de gemeente Gilze en Rijen een collectieve actie isolatieglas. Meld je aan met een e-mailtje naar guus@energiegilzerijen.nl om mee te doen.

3. Postcoderoos-zonnepanelen
Wil of kun je geen zonnepanelen op je dak leggen, maar wil je toch je geld nuttig en duurzaam investeren? Dan kan je er voor kiezen om zonnepanelen op andermans dak te hebben. Lees meer.

4. Collectief duurzame energie inkopen
Meld je ook aan voor energie van Energie Gilze Rijen. Wij zijn onderdeel van het groenste energiecollectief van Nederland: OM | nieuwe energie. Samen met tientallen andere lokale energiecoöperaties willen we Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. OM voorziet al meer dan 300.000 Nederlandse huishoudens van lokale groene stroom.

5. Overige isolatiemaatregelen