Collectieve acties

Energie Gilze Rijen staat garant voor goed advies en betrouwbare en scherpe collectieve acties. We ondersteunen jou bij aankoop van zonnepanelenacties, isolatieglas en lokale groene stroom. En wij blijven ons arsenaal uitbreiden!

TIJDELIJKE ACTIE – RADIATOR VENTILATOREN

Verlaag je gasverbruik nog deze winter! Energie Gilze Rijen biedt nu SpeedComfort ventilatoren tegen inkoopsprijs aan. Deze ventilatoren zijn geschikt voor leden die geen vloerverwarming hebben. Je gebruikt ze op/onder de radiatoren/convectoren in verwarmde ruimtes (woonkamer, werkkamer). De investering heb je met de huidige gasprijzen binnen een jaar meer dan terugverdiend. Lees meer >>

 

1. Hulp bij aankoop zonnepanelen
Ook in 2023 krijgen particulieren hulp van Energie Gilze Rijen bij de aanschaf van zonnepanelen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@energiegilzerijen.nl. Vermeld je naam en contactgegevens. Wij geven je adres door aan de door ons geselecteerde aanbieder. Deze maakt een afspraak en na de schouw bij je thuis krijg je een gepersonaliseerd aanbod voor de woning, alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt en de slechte beschikbaarheid van materialen moet je er rekening mee houden dat het tot 6 maanden kan duren voordat je installatie geplaatst is en werkt. Start dus tijdig met de aanvraag!

Door onze hulp heb je een lokaal aanspreekpunt voor jouw installatie. Afhankelijk van de investering is de terugverdientijd ongeveer 6-8 jaar. Zonnepanelen gaan zeker 20 jaar mee en leveren dus nog heel lang pure winst op.

2. Collectieve glasisolatie
Energie Gilze Rijen organiseert in opdracht van de gemeente Gilze en Rijen een collectieve actie isolatieglas. Meld je aan met een e-mailtje naar guus@energiegilzerijen.nl om mee te doen.

3. Postcoderoos-zonnepanelen
Wil of kun je geen zonnepanelen op je dak leggen, maar wil je toch je geld nuttig en duurzaam investeren? Dan kan je er voor kiezen om zonnepanelen op andermans dak te hebben. Lees meer.

4. Collectief duurzame energie inkopen
Meld je ook aan voor energie van Energie Gilze Rijen. Wij zijn onderdeel van het groenste energiecollectief van Nederland: OM | nieuwe energie. Samen met tientallen andere lokale energiecoöperaties willen we Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. OM voorziet al meer dan 300.000 Nederlandse huishoudens van lokale groene stroom.

5. Overige isolatiemaatregelen