Gratis warmtescan van je eigen woning

Veel energie gaat verloren door slechte kierdichting (tocht) en slechte isolatie. Met een warmtebeeldcamera kun je de plekken in je huis vinden waar warmte verloren gaat en kou binnen komt. Deze warmtescans voeren onze energieadviseurs in het najaar en de winter uit bij huiseigenaren in gemeente Gilze en Rijen.

Zo maak je de zogenaamde warmtelekken zichtbaar. Dit kunnen bv. slecht sluitende deuren/ramen zijn of een niet geïsoleerde muur. De energieadviseur heeft ook materialen bij zich, zodat je direct wat kunt doen om de warmteverliezen te beperken. Door eenvoudige maatregelen te nemen, kun je de komende winter al meer dan 100 euro besparen op je energierekening!

Meld je aan voor een gratis warmtescan
Warmtescans kunnen we maken zodra het buiten 10 graden kouder is dan binnen. Na ontvangst van je aanmelding bellen we je om een afspraak te maken. Een energieadviseur van Energie Gilze Rijen komt vervolgens bij je langs met een warmtebeeldcamera om energieverliezen op te sporen.

De warmtescans worden gratis uitgevoerd in samenwerking met de gemeente, die subsidie heeft gekregen om energiebesparing te realiseren.

Meer aanbod van Energie Gilze Rijen:
• De energiebespaaractie: Gratis advies over kleine maatregelen die je kunt nemen om energie te besparen.
• Een energieadvies: Samen met een adviseur bespreken wat er nodig is om de woning te verduurzamen en/of om van het gas af te gaan.