Gratis warmtescan van je woning

Veel energie gaat verloren door slechte kierdichting (tocht) en slechte isolatie. Met een warmtebeeldcamera kun je de plekken vinden waar warmte verloren gaat en kou binnen komt. Deze warmtescans voeren wij GRATIS uit bij inwoners van onze gemeente.

Zo maken we de zogenaamde warmtelekken zichtbaar. Dit kunnen bv. slecht sluitende deuren/ramen zijn of een niet geïsoleerde muur. De energieadviseur heeft ook materialen bij zich, zodat je direct wat kunt doen om de warmteverliezen te beperken. Door eenvoudige maatregelen te nemen, kun je de komende winter al meer dan 100 euro besparen op uw energierekening!

De warmtescans worden gratis uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Gilze en Rijen en Leystromen. Dit is mogelijk door een subsidie die de gemeente heeft gekregen om energiebesparing te realiseren.

Meld je aan voor een gratis warmtescan
Aanmelden gaat per e-mail: besparen@energiegilzerijen.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer, dan bellen we je om voor het maken van een afspraak. Een energieadviseur van Energie Gilze Rijen komt vervolgens bij je langs met een warmtebeeldcamera om energieverliezen op te sporen.