Energieadvies

Met kleine aanpassingen in huis kun je al snel flink wat energieverspilling tegengaan. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Wil je je woning energiezuiniger maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een energiecoach kan je dan op weg helpen met een energieadvies.

Hoe gaat zo’n energieadvies?
Een adviseur van Energie Gilze Rijen komt bij je langs en loopt samen met je de woning door. Samen bespreek je de wensen, vragen en mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Je ontvangt een persoonlijk rapport waarin je kunt zien wat je kunt doen om het huis energiezuiniger te maken. Jijzelf bepaalt wat je wilt en kunt aanpakken.

Een energieadvies aanvragen

  • Vul het online aanmeldformulier in.
  • Stort € 25,- op de bankrekening van Energie Gilze Rijen NL67RABO0105.320.285 onder vermelding van naam, postcode en huisnummer
  • Een van onze energieadviseurs neemt contact met je op om een afspraak te maken.

De energieadviseurs van Energie Gilze Rijen

Behoefte aan begeleiding bij het vervolg?
Dat kan! Bespreek dat dan met de energieadviseur. Die kan je vertellen hoe je voor nog eens € 25,- verdere begeleiding kunt aanvragen.

Zijn er subsidiemogelijkheden?
Ja, er zijn subsidiemogelijkheden. De subsidieregeling voor isolatiemaatregelen kun je via de volgende link vinden: www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde/woningeigenaren