Energieadvies

Hoe gaat zo’n energieadvies?
Een adviseur van Energie Gilze Rijen komt bij je langs en loopt samen met je de woning door. Samen bespreek je de wensen, vragen en mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Je ontvangt een persoonlijk rapport waarin je kunt zien wat je kunt doen om het huis energiezuiniger te maken. Jijzelf bepaalt wat je wilt en kunt aanpakken.

Een energieadvies aanvragen

  1. Stort € 25,- op de bankrekening van Energie Gilze Rijen NL67RABO0105.320.285 onder vermelding van naam, postcode en huisnummer
  2. Stuur een e-mail naar besparen@energiegilzerijen.nl met jouw adviesverzoek en telefoonnummer.
  3. Na betaling neemt een van onze energieadviseurs contact met je op om een afspraak te maken.

Behoefte aan begeleiding bij het vervolg?
Dat kan! Bespreek dat dan met de energieadviseur. Die kan je vertellen hoe je voor nog eens € 25,- verdere begeleiding kunt aanvragen.

Leystromen
Huurders van Leystromen kunnen een gratis advies aanvragen door een mail te sturen naar besparen@energiegilzerijen.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer. Geef daarbij aan dat je klant bent van Leystromen. Het advies wordt gesponsord door de gemeente Gilze Rijen en Leystromen.

Zijn er subsidiemogelijkheden?
Ja, er zijn subsidiemogelijkheden. De subsidieregeling voor isolatiemaatregelen kun je via de volgende link vinden: www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde/woningeigenaren