Vrijwilligers

Energie Gilze Rijen is op zoek naar jou!

Wil jij ons helpen een duurzamer Gilze en Rijen op de kaart te zetten? Ook met een paar uurtjes kun je ons al erg goed helpen. Alvast bedankt!

Vacatures
Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die onze doelstelling onderschrijven en hierbij een handje willen helpen. Hieronder hebben we een kort overzicht gegeven van de kennis en kunde die wij zoeken. Via info@energiegilzerijen.nl kun je je altijd aanmelden.

  • Promotie medewerker
    We hebben jou nodig om over onze duurzame, 100% in Nederland en in Gilze Rijen geproduceerde elektriciteit te vertellen. En om mensen te helpen of verwijzen bij vragen over energiebesparing. Dit doe je vooral op jaarmarkten en braderieën. Dus klets je makkelijk en zie je dit wel zitten? Meld je dan bij ons aan! Je inzet is afhankelijk van je mogelijkheden enkele halve dagen per jaar. communicatie@energiegilzerijen.nl
  • Communicatie
    Ben je handig met tekst, of met WordPress? Dan ben je ook van grote waarde voor Energie Gilze Rijen. Met regelmaat plaatsen we artikelen in het weekblad, sturen we een nieuwsbrief rond en andere communicatie-uitingen. En natuurlijk deze website kan jouw steun gebruiken! Meld je alsjeblieft aan bij: communicatie@energiegilzerijen.nl
  • Lid ledenraad
    De ledenraad is de klankbordgroep en het adviesorgaan voor het bestuur en de leden, en dient specifiek het ledenbelang. Leden kunnen suggesties en ideeën bij de ledenraad inbrengen, zonder tussenkomst van het bestuur. Wil jij deel uitmaken van de ledenraad? Meld je nu aan. Dat kan bij ledenraad@energiegilzerijen.nl.