Vrijwilligers

Energie Gilze Rijen is op zoek naar jou!

Wil jij ons helpen een duurzamer Gilze en Rijen op de kaart te zetten? Ook met een paar uurtjes kun je ons al erg goed helpen. Alvast bedankt!

Vacatures
Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die onze doelstelling onderschrijven en hierbij een handje willen helpen. Hieronder hebben we een kort overzicht gegeven van de kennis en kunde die wij zoeken. Via info@energiegilzerijen.nl kun je je altijd aanmelden.

  • Energieadviseur
    Door het toenemend aantal aanvragen voor energieadvies, is er plek voor nieuwe energieadviseurs. Mensen die het interessant en leuk vinden om te helpen met stappen te zetten naar een klimaatneutrale samenleving. Ben je serieus geïnteresseerd? Dan bieden wij je ook een passende opleiding aan. Yvonne Somers informeert je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met haar op via yvonne@energiegilzerijen.nl.
  • Promotie medewerker
    We hebben jou nodig om over onze duurzame, 100% in Nederland en in Gilze Rijen geproduceerde elektriciteit te vertellen. En om mensen te helpen of verwijzen bij vragen over energiebesparing. Dit doe je vooral op jaarmarkten en braderieën. Dus klets je makkelijk en zie je dit wel zitten? Meld je dan bij ons aan! Je inzet is afhankelijk van je mogelijkheden enkele halve dagen per jaar. communicatie@energiegilzerijen.nl
  • Lid ledenraad
    De ledenraad is de klankbordgroep en het adviesorgaan voor het bestuur en de leden, en dient specifiek het ledenbelang. Leden kunnen suggesties en ideeën bij de ledenraad inbrengen, zonder tussenkomst van het bestuur. Wil jij deel uitmaken van de ledenraad? Meld je nu aan. Dat kan bij ledenraad@energiegilzerijen.nl.