Vrijwilligers

Energie Gilze Rijen is op zoek naar jou!

Wil jij ons helpen een duurzamer Gilze en Rijen op de kaart te zetten? Ook met een paar uurtjes kun je ons al erg goed helpen. Alvast bedankt!

Vacatures
Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die onze doelstelling onderschrijven en hierbij een handje willen helpen. Hieronder hebben we een kort overzicht gegeven van de kennis en kunde die wij zoeken. Via info@energiegilzerijen.nl kun je je aanmelden.

 • Promotie medewerker
  Jij gaat ons promoten. We hebben jou nodig om over onze duurzame, 100% in Nederland en in Gilze Rijen geproduceerde elektriciteit te vertellen. En om mensen te helpen of verwijzen bij vragen over energiebesparing. Dit doe je vooral op jaarmarkten en braderieën. Heb je een vlotte babbel en zie je dit wel zitten? Meld je dan bij ons aan! Je inzet is afhankelijk van je mogelijkheden enkele halve dagen per jaar.
 • Projectleider
  Je bent een projectleider met ervaring met realisatie van civiele- en/of windenergieprojecten. Je hebt een halve dag in de week over om je in te zetten voor een duurzame samenleving. Wij kunnen je hulp dan goed gebruiken bij de ontwikkeling van energiebesparingsprojecten, zonnestroom- en windenergieprojecten. Meld je aan!
 • Ervaren bestuurder
  Wij zoeken een ervaren bestuurder die onze coöperatie naar een hoger plan wil tillen. Je zet je in voor onze eigen organisatie, de samenwerking met andere energiecoöperaties en voor Hart van Brabant activiteiten. Hoe zetten we de windenergie uit het Burgerwindpark de Spinder in? Als je hier bijvoorbeeld ideeën over hebt, dan ben je van harte welkom! Inzet circa een halve dag per week.
 • Jong geleerd, oud gedaan: wij zoeken ouders!
  Samen met de gemeente werken we aan de Dag van de Duurzaamheid voor basisscholen. Voor de voorbereiding en de dag zelf zoeken we enthousiaste ouders. Heeft u wat tijd en wilt u helpen? Inzet een aantal uur in de voorbereiding en gedurende de Dag van de Duurzaamheid. Meld je aan!
 • Financieel adviseur
  Omdat wij ook energie in- en verkopen, wordt de druk op onze financiële verantwoording groter. Als versterking voor het bestuur zoeken we een financieel adviseur. De financieel adviseur staat het bestuur bij in de financiële vraagstukken die op ons pad komen. Hoe geven we bijvoorbeeld participaties uit voor de postcoderoos-projecten en het windpark? Denk je dat dit jouw expertise is en wil je je als vrijwilliger hiervoor inzetten? Meld je aan via info@energiegilzerijen.nl!