Contact

Energie Gilze Rijen
Versterstraat 1
5126 BT Gilze

Website:     www.energiegilzerijen.nl
E-mail:

Energie Gilze Rijen werkt met vrijwilligers en heeft geen kantoor. Daarom hebben we geen telefoonnummer. Stuur ons alsjeblieft een e-mailtje, we pakken je vraag zsm op!


Lid worden
Word lid van Energie Gilze Rijen. Dan ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, opwekking van duurzame energie en de energiemarkt.

Vrijwilliger worden
Wil jij ons helpen een duurzamer Gilze en Rijen op de kaart te zetten? Ook met een paar uurtjes kun je ons al erg goed helpen!

Nieuwsbrief Energie Gilze Rijen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in onze regio.

Vertrouwenspersoon
Onze vertrouwenspersoon helpt je als je ongewenst gedrag ervaart, zoals pesten, discriminatie, seksuele intimidatie of agressie. Misschien alleen met een luisterend oor. Maar ook met ondersteuning bij een bemiddelingsgesprek of wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van een klacht. Het is een laagdrempelig en onafhankelijk aanspreekpunt waar iedereen terecht kan.

Energie Gilze Rijen
Energie Gilze Rijen is een organisatie voor en door leden en heeft als doel actief een bijdrage te leveren aan een klimaatneutraal, duurzaam en energie-onafhankelijk Gilze-Rijen. Meer weten over de ledenraad en het bestuur.
Wij richten ons op het leveren van duurzame energie en het realiseren van energieproductie en energiebesparing bij particulieren, verenigingen, instellingen en ondernemers. Onze kernwaarden zijn:

  • Samen: de problemen aanpakken samen met burgers, ondernemers, gemeente, scholen, verenigingen en andere instanties.
  • Duurzaam: aanbieden van en informeren over energiebesparende duurzame oplossingen.
  • Betaalbaar: oplossingen bieden tegen aantrekkelijke kosten voor iedereen.

 

KvK:            58671226
BTW:          855155851B01
Bank:          NL67RABO0105320285