Leden-werven-leden actie

8 december 2023 <<

 

Wie ga jij tippen?

Dit is een oproepje aan àl onze leden. Jullie weten het beste wie in jouw omgeving een goed gevoel heeft bij duurzaam, lokaal en betaalbaar. En zeg nou zelf: met de koude maanden voor de deur, gunnen we iedereen toch de warme lokale energie en ondersteuning van Energie Gilze Rijen?

Hoe meer leden Energie Gilze Rijen heeft, hoe beter we mooie aanbiedingen kunnen bieden én kunnen opkomen voor jouw belangen. Ken jij iemand die ook lid wil worden? Of geef jij het lidmaatschap graag als groen cadeau deze decembermaand? Kom in actie!

Hoe?

  • Stap 1: Stuur onderstaand bericht naar jouw energie-bewuste buren, vrienden of familie.
  • Stap 2: Hij of zij meldt zich aan via de link in de e-mail.
  • Stap 3: Jij krijgt een jaar gratis lidmaatschap!

Om een lidmaatschap cadeau te geven, stuur je ons een e-mailtje. Ben jij zelf gratis lid omdat je energie afneemt van om | nieuwe energie, dan ontvang je een groen 🪴 presentje! Bij de Roozelaar in Gilze of Rijen mag je dat zelf uitzoeken.

Help jij ons mee?

_______________________________________

Hallo!

Ken jij Energie Gilze Rijen al? Dat is de lokale energieorganisatie waarvan ik lid ben. Volgens mij vind jij dit ook interessant. Kijk maar eens op de website energiegilzerijen.nl.

Als lid van Energie Gilze Rijen zit je dicht bij het ‘vuur’:

  • Energiebesparing. De goedkoopste energie is de energie die je niet gebruikt. Energie Gilze Rijen helpt je besparen met gezamenlijke inkoop van zonnepanelen, radiator-ventilatoren en isolatie. Maar ook met een energieadvies voor maar 25,- en een gratis warmtescan van je huis. Denk je al aan overstappen op een warmtepomp? De energie-adviseurs denken mee.
  • Productie van duurzame energie. Energie Gilze Rijen stimuleert lokale productie van duurzame zonne- en windenergie en kan leden soms aanbieden om (winstgevend) te investeren.
  • Energiecontract. Energie Gilze Rijen is ook energieleverancier. Je kunt dus overstappen en lokale, 100% duurzame energie voordelig gebruiken. Dat is groener dan de meeste leveranciers. 🌱

Lid zijn kost maar €10,- per jaar. Je kunt je hier aanmelden.

Vraag dan meteen ook een gratis warmtescan van je huis aan en zo’n persoonlijk energieadvies. Dat is in de winter zeker geen overbodige luxe!

Met warme groeten