Zonnepanelen via Energie Gilze Rijen

Zelf energie opwekken is nu de normaalste zaak van de wereld. De technieken om zonne-energie te oogsten worden steeds beter en steeds goedkoper.

Ook in 2024 krijgen particulieren hulp van Energie Gilze Rijen bij de aanschaf van zonnepanelen. Gebruik het invulformulier onder de knop ‘Aanmelden’. Wij geven je gegevens door aan de door ons geselecteerde aanbieder, Hoppenbrouwers Techniek in Den Bosch.

Hoppenbrouwers maakt een indicatieve offerte. Heb je interesse? Dan komen ze op afspraak bij je langs en krijg je een persoonlijk aanbod. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Aanmeldformulier voor zonnepanelen

Hou er rekening mee dat het 8-10 weken duurt voordat je installatie geplaatst is en werkt. Start dus tijdig met de aanvraag.

Salderen
Dankzij de salderingsregeling (de regeling dat geproduceerde stroom van gebruikte stroom mag worden afgetrokken) was de terugverdientijd korter. Naar verwachting wordt deze regeling vanaf 2025 afgebouwd. Dus, zonnepanelen: hoe eerder, hoe beter! Meld je vandaag nog aan voor onze inkoophulp van zonnepanelen!

Minder salderen, toch nog zonnepanelen?

Jawel!! Oók nu de salderingsregeling de komende 8 jaar geleidelijk aan gaat verdwijnen. Want:

    1. Zonnepanelen zijn ondertussen verbeterd en hebben een beter rendement.
    2. Door de gestegen elektriciteitsprijzen is er nu veel meer winst te behalen.
    3. En ook staan er nieuwe technische mogelijkheden voor de deur om de opgewekte energie maximaal te benutten

Meer hierover op de site van Milieucentraal.

Onbeperkt salderen bij ‘om |nieuwe energie’
Energie Gilze Rijen biedt via ‘om | nieuwe energie’ onbeperkt salderen aan (voor kleinverbruikers tot en met 3*80A aansluiting). Stap dus ook over op energie van EGR! Lees meer over terugleveren.

En als je geen geschikt dak hebt?
Veel meer daken zijn geschikt om zonnepanelen op te leggen, dan men denkt. Via deze link kun je controleren hoe gunstig of ongunstig jouw dak is. Panelen kunnen ook op oost of west gericht liggen en nog steeds voldoende produceren om rendabel te zijn (<8 jaar terugverdientijd).

Wil of kun je geen zonnepanelen op je dak leggen, maar wil je toch je geld nuttig en duurzaam investeren? Dan kan je er voor kiezen om zonnepanelen op andermans dak te hebben. Lees meer of bekijk het filmpje.