Jubileumfeest 10 jaar Energie Gilze Rijen

5 oktober 2023 <<

Aan (zonne)energie geen gebrek bij de viering van ons 10 jarig bestaan! Op de 1e oktober vierden we het 10-jarig bestaan van Energie Gilze Rijen vooral informeel. Wij zijn dankbaar dat we met partners en leden al 10 jaar onderweg zijn, en proosten op een zonnige toekomst!

De ontvangst voor ongeveer 90 personen met koffie/thee en logo-cakejes was het begin van een gezellige middag. Een aantal aanbiedende leden had een stand ingericht om hun producten op het gebied van energie besparen en opwekken te showen.

Voorzitter Corné heette iedereen welkom met het openingswoord. Ook de wethouder duurzaamheid Merijn Scheiffes nam het woord en memoreerde aan de goede samenwerking tussen de Energie Gilze Rijen en de gemeente. En dit is ook een must, gezien de grote opdracht die we momenteel als maatschappij hebben. Projecten zoals de Wijkaanpak en het Nationaal Isolatie Plan, die uitgevoerd worden door Energie Gilze Rijen zijn daar een goed voorbeeld van.

Onder het genot van een drankje werd de middag voortgezet. De aanwezigen namen de tijd om gezellig bij te praten. Als afsluiter viel de goed verzorgde BBQ bij iedereen in de smaak!

Nogmaals dank aan alle aanwezige en niet-aanwezige leden om met ons samen Energie Gilze Rijen te maken. En ook een complimentje voor de organisatie is hier wel op zijn plaats. We zijn klaar voor de komende 10 jaar!