Gloednieuwe website Energie Gilze Rijen

20 oktober 2020 <<

De winter komt er aan, dus een nieuwe jas komt van pas! Onze nieuwe website is duidelijker, moderner en sneller. Ook is deze site goed te gebruiken op je telefoon of tablet. Zo vind je altijd snel antwoord bij energievragen of duurzame plannen. Of tips om energie te besparen. Wil je sowieso graag als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op www.energiegilzerijen.nl/nieuwsbrief.

Corné van den Boogaart, voorzitter EGR: “Als groeiende energiecoöperatie willen we ook via onze website mensen helder en direct van dienst zijn. De nieuwe website maakt dat mogelijk. Steeds meer mensen in de regio willen hun huis en leven duurzamer maken, en willen overstappen op 100% groene energie. Energie Gilze Rijen is daarbij je beste hulp.”

Energie Gilze Rijen is een lokale coöperatie. We werken met onze leden, voor onze leden. Ook de nieuwe website is ontstaan door de gewaardeerde inzet van onze vrijwilligers. Wil jij ook mee doen met een klimaatneutraal, duurzaam en energie-onafhankelijk Gilze-Rijen? Word dan lid! Ga naar www.energiegilzerijen.nl/lid-worden.