Ledendag 2024 Energie Gilze Rijen

20 oktober 2024 <<

Bij deze nodigen wij alle leden uit voor onze ledendag op woensdag 13 november 2024.

Dit jaar brengen we een bezoek aan Satelliet Meubelen in Rijen. Satelliet heeft een uitgebreide visie op duurzame producten en productie, mens en organisatie en klant en dienstverlening. Ze hebben tot doel om in 2030 de meest duurzame leverancier van meubelen in Europa te zijn. Tijdens ons bezoek vertellen ze hoe ze dit gaan realiseren. Het belooft een interessante middag te worden!
>> Kijk alvast op: https://www.satelliet.net/duurzaamheid/

Aansluitend eten we bij Satelliet een soepje en een broodje.

In het begin van de avond kunt u mee naar de indrukwekkende film ‘A Live On Our Planet’ (2020, IMDb 8,9) van David Attenborough. Deze draait in het kader van de Klimaatweek woensdagavond in de Schakel te Gilze (en zondagmiddag in De Boodschap te Rijen). Aansluitend kunnen we onder het genot van en drankje de dag afsluiten.

Het programma samengevat:

  • 15:30 – 16:00 uur: Inloop Satelliet Meubelen, Vijf Eiken 5, Rijen
  • 16:00 – 17:30 uur: Presentatie en rondleiding
  • 17:30 – 18:30 uur: Soep, broodje en drankje
  • 18:30 – 19:30 uur: Vertrek naar de Schakel te Gilze
  • 19:30 – 21:00 uur: ‘A Live On Our Planet’ van David Attenborough
  • Vanaf 21:00 uur: Napraten met een drankje en afsluiting

Op eigen gelegenheid treffen we elkaar bij Satelliet. Bij voorkeur kom je op de fiets (lekker duurzaam). Maar het staat natuurlijk vrij om met de auto te komen. Er is overigens op beide locaties genoeg (gratis) parkeergelegenheid. Er is voldoende tijd in het programma ingepland om naar Gilze te fietsen voor de film.

Deze ledendag (inclusief eten en borrel) wordt kosteloos aangeboden aan de leden van Energie Gilze Rijen en hun partner. Je mag aan elk onderdeel van de dag afzonderlijk deelnemen. Het staat je dus vrij om later op de dag aan te sluiten of eerder te vertrekken (zo mogelijk vermelden bij aanmelding).

Graag weten we van tevoren hoeveel mensen we bij Satelliet kunnen verwachten. Dan is er zeker voldoende eten en drinken. Ook willen we graag weten of je mee naar de film in Gilze gaat, om de kaartjes te kunnen regelen. Meld je dus alsjeblieft aan vóór zaterdag 2 november met een e-mail naar ledenraad@energiegilzerijen.nl. Vermeld daarin je naam, of je alleen komt of met partner en of je aanwezig bent bij Satelliet en/of film. Je kunt je altijd nog afmelden via hetzelfde e-mailadres mocht je toch niet kunnen komen. Natuurlijk houden we rekening met speciale wensen voor het eten (allergieën, vegetarisch, vegan, etc.). Geef dit dan ook aan in de aanmeldingsmail. Heb je nog vragen hebt over de ledendag? Laat het ons dan zeker even weten via ledenraad@energiegilzerijen.nl.

Graag zien we je aanmelding tegemoet en hopelijk tot woensdag 13 november!

Met vriendelijke groet,
Ledenraad Energie Gilze Rijen